Hitelek összehasonlítása és hitelkalkulátor: hitel ajánlatkérés

Személyi kölcsön ajánlat
Citi Life hitelkártya - akár 20% kedvezmény!

Gyorskölcsön
Minden ember életében előfordulnak olyan szituációk, amikor gyorsan pénzre van szüksége. Egy nem várt nagyobb számlát kap amit ki szeretne fizetni késedelem nélkül, otthonosabbá szeretné tenni a lakását, vagy elszeretne menni a családjával pihenni egy kicsit. Ilyenkor az egyetlen és legjobb megoldás a gyorskölcsön. Bárki igénybe veheti, és nagyon hamar készpénzhez juthat a nehéz helyzetekben.

Személyi kölcsön
A leggyakrabban keresett hitel forma, kis összegű, fedezet nélküli hitellehetőség. Ami szükséges a személyi kölcsönhöz: Minimum 23. betöltött életév Állandó magyarországi lakcím Rendszeres jövedelem (min. 80 000 Ft) BAR lista kizáró ok

Lakáshitel
A lakáshitel olyan kötött felhasználású hitel, amely fedezete a megvétel tárgyát képző, lakás célú ingatlan. Általában államilag támogatott, így alacsonyabbak a kamatok, mint a szabad felhasználású jelzáloghitelek esetében.

Hitelkiváltás
A hitelkiváltás azt jelenti, hogy meglévő hitelünket egy kedvezőbb új hitellel váltjuk fel. Ami szükséges a hitelkiváltáshoz: Szükséges, hogy az eredeti hitelt legalább 6 hónapja pontosan fizessük (nem volt 5-15 napnál nagyobb fizetési késedelem) Ingatlan fedezet

Jelzáloghitel
A jelzáloghitel egy olyan szabadfelhasználású hitel, ahol a hitel mögött ingatlan fedezet áll.

Adósságrendezés
Olyan jelzáloghitel, amely célja, hogy meglévő kisebb hiteleinket (pl.: autóhitel, hitelkártya, folyószámlahitel, áruhitel) egy új hitellé vonja össze. Így egyszerűbb a törlesztés és a kapcsolattartás, hiszen egy irányba tartozik az adós, illetve a havi terhek is csökkenhetnek.
Csatlakozás a közösséghez. Megéri regisztrálni!


A honlapon történő előregisztráció csak felmérési célokat szolgál. Az itt történő regisztráció csak érdeklődő jelleggel történik, ez semmilyen kötelezettséget nem jelent egyik fél számára sem. A csatlakozás és az adatok megadása önkéntesen történik, az adatokért nem vállal felelősséget a honlap üzemeltetője. Az adatközlő kérésére az adatokat honlap üzemeltetői azonnal törlik, azokat engedély nélkül harmadik félnek nem adják ki. A csatlakozás ingyenes!

Adatvédelmi irányelveink - Minden jog fenntartva, 2014
Hitelarena.hu - a hitel összehasonlító